Насловна страна

Завршена "Зимска лига" ФСГ Нови Сад

У великој дворани СПЦ "Војводина" 25.2.2018.године свечаном церемонијом уз присуство екипа које су освојиле одличја завршена је "Зимска лига" ФСГ Нови Сад за млађе категорије.

Кроз лигу је у времену од децембра 2017. до 25.2.2018.године активно учешће узело око 2000 дечака и девојчица узраста од 2003-2009. годишта.

Учесници ове смотре фудбала за младе нису били само чланови ФСГ Нови Сад него и екипе из других фудбалских савеза по чему ова акција превазилази оквире регионалне смотре фудбала за млађе узрасне категорије.

Акција се спроводила у великој и малој сали СПЦ "Војводина" и Универзитетској спортској хали на Ђачком игралишту.

Свечаном уручењу признања за освојена места присуствовали су и представници града на челу са Огњеном Цветичанином, члану градског већа задуженог за спорти који је и уручивао признања.

Исто тако, свечаном чину су присуствовали и начелник Управе за спорт и омладину града Новог Сада, директор Спенса, и представник Факултета за физичко васпитање, којима је потпредседник ФСГ Денис Малешевић уручио признања савеза за допринос у организацији ове манифестације.

Генерална оцена свих учесника је да је манифестација успешно спроведена и добијена је потврда о учествовању и следеће године са још већим одзивом.

Овом приликом захваљујемо се свим клубовима на коректној сарадњи током лиге.

Велику захвалност упућујемо и граду Новом Саду и лично градоначелнику Милошу Вучевићу са својим сарадницима који су од старта подржали ову манифестацију и тиме још једном показали своје опредељење о бризи за младе спортисте.

Исто тако захвалност упућујемо Новосадском сајму и компанији "Минаква" који су својим донацијама допринели да успешно организујемо завршни део такмичења.

 

Незванични резултати

Локација

Претрага

Линкови

Донатори