Зимска лига - сатнице

Зимска лига - сатница - 1. коло

Зимска лига млађих категорија

ЗИМСКА ЛИГА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА

Фудбалски савез града Новог Сада обавештава све клубове да је почео са припремама за Зимску лигу млађих категорија. Ово, сада већ традиционално такмичење биће организовано у осам генерација, и то за играче рођене 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010. и 2011. године. Планирано је да Зимска лига почне првог викенда у децембру 2018. године, а утакмице ће бити игране у Великој сали СПЦ „Војводина“ (СПЕНС, Сутјеска 2, Нови Сад) и Великој сали Центра за спорт „Ђачко игралиште“ (Др Васе Савића 3, Нови Сад).

Пријаве за ову манифестацију примају се до уторка, 20. новембра 2018. године. Због ограниченог броја термина у салама, накнадне пријаве неће бити примане, а клубови су обавезни да уплату укупног износа котизације за све пријављене екипе (селекције) изврше најкасније до 20. новембра 2018. године. За екипе за које је предата пријава, а није уплаћена котизација до истека рока за пријаве (20. новембар 2018. године) сматраће се да су одустале од учешћа и неће бити жребане.

Образац за пријаву екипа за учешће на Зимску лигу млађих категорија доступан је на следећем линку:

Образац за пријаву екипа за Зимску лигу (погледај).

ИЗВОД ИЗ ПРОПОЗИЦИЈА ЗИМСКЕ ЛИГЕ МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА

У вези са Зимском лигом млађих категорија, у наставку објављујемо извод из пропозиција са најважнијим ставкама о којима учесници посебно морају да воде рачуна:

m

Све генерације наступају са 6 (5+1) играча на терену.

m

Утакмице у свим категоријама (генерацијама) трају 30 минута.

m

Екипе су дужне да пре почетка утакмице прикажу спортске легитимације или ђачке књижице, уз обавезан оверен и важећи лекарски преглед.

m

Екипе су дужне да пријаву састава за сваку утакмицу изврше најкасније 30 минута пре термина утакмице код делегата за записничким столом, а образац за пријаву састава ће моћи да преузму управо од делегата за записничким столом.

m

Организатор турнира ће обезбедити лопте за одигравање утакмица и маркере у случају да обе екипе имају исту боју дресова (у том случају другоименована екипа добија маркере).

m

Све утакмице у свим категоријама (генерацијама) судиће испитане фудбалске судије са листа Фудбалског савеза Града Новог Сада.

m

Казне за играче који крше правила игре су: искључење на 2 минута, искључење на 5 минута и искључење без права замене. Сваки играч који буде искључен без права замене аутоматски не може наступити у наредној утакмици своје екипе.

m

У случају истог броја бодова пласман на табели се одређује међусобним сусретом, затим укупном гол разликом, потом укупним бројем победа, а ако су екипе по свим наведеним критеријумима изједначене пласман се на крају одређује жребом.

m

Организатор турнира није одговоран у случају евентуалне повреде играча.

m

За све што није предвиђено овим Пропозицијама важе одредбе Правилника о фудбалским такмичењима и других прописа и одлука Фудбалског савеза Србије.

Незванични резултати

Локација

Претрага

Линкови

Донатори