ВАЖНО! ВАЖНО! ВАЖНО! ВАЖНО!

РАСПОРЕДИ ТАКМИЧЕЊА ЛИГА МЛ. КАТЕГОРИЈА

Обавештавамо клубове и спортску јавност да ће првенства у лигама млађих категорија у организацији Фудбалског савеза Града Новог Сада за такмичарску 2018/2019. годину почети у суботу и недељу, 1. и 2. септембра 2018. године.

Молимо све заинтересоване који су распореде првенстава преузели са званичног сајта Фудбалског савеза Града Новог Сада пре објављивања овог обавештења (четвртак, 30. август 2018. године, 17:00 часова), да поново преузму документе, пошто је у одређеним лигама дошло до значајних измена у распореду, а посебно у „А“ и „Б“ лиги млађих пионира (2005. годиште).

Пропозиције такмичења, актуелни распореди првенстава и адресари и сатнице лига млађих категорија доступни су на следећем линку:

Пропозиције, распореди, сатнице и адресари мл. катег. (погледај).

ПОСТУПАК ОДЛАГАЊА УТАКМИЦА

Обавештавамо клубове који учествују у лигама млађих категорија у организацији Фудбалског савеза Града Новог Сада да, почевши од другог кола (8. и 9. септембар 2018. године), могу да одложе утакмице искључиво уз писмену сагласност оверену са печатом оба клуба учесника утакмице и потписану од стране званичних представника оба клуба учесника утакмице. На овој сагласности морају да буду наведени разлози за одлагање утакмице и нови термин одлагања утакмице са којим су сагласна оба клуба (у складу са пропозицијама, одложена утакмица мора бити одиграна најкасније у року од 14 дана од првобитног званичног термина утакмице). Ова писмена сагласност мора бити предата у канцеларију Фудбалског савеза Града Новог Сада (Париске комуне 38) најкасније средом до 14:00 часова. Пријем писмене сагласности након наведеног термина неће бити омогућен, а такви закаснели покушаји одлагања утакмица неће бити прихваћени и одобрени од стране такмичарских органа.

Скрећемо пажњу да утакмице ни у ком случају не могу бити одложене смс поруком, а сваки покушај одлагања смс поруком неће бити прихваћен и одобрен од стране такмичарских органа.

ОБАВЕЗНА ПОТВРДА ТЕРМИНА УТАКМИЦЕ

Клуб домаћин је дужан да пре сваке утакмице, најкасније средом до 19:00 часова, потврди термин одигравања утакмице смс поруком послатом на број мобилног телефона комесара за суђење  млађих категорија Војислава Кесића који гласи 064/644-68-38. У поруци треба да буде наведено о којој лиги (узрасту) се ради, ко су противници и који је термин одигравања утакмице (дан, датум и време). Уколико је термин одигравања утакмице у потпуности исти као у адресару, клуб домаћин је дужан да смс поруком обавести само Војислава Кесића. Уколико се термин одигравања разликује од термина наведеног у адресару (дан остаје исти, али се мења сатница), клуб домаћин је дужан да поред Војислава Кесића обавести и гостујући клуб (позивом на број мобилног телефона тренера наведен у адресару код одговарајућег узраста).

Поступак наведен у претходном пасусу се примењује уколико ће утакмица бити одиграна истог дана који је за предметну утакмицу наведен и предвиђен у адресару. Међутим, уколико се мења дан одигравања утакмице (са суботе на недељу, са недеље на суботу, или било која друга промена дана одигравања), клубу домаћину је за промену термина одигравања утакмице потребна саласност гостујућег клуба. У том случају, клуб домаћин је дужан да прво добије сагласност од гостујућег клуба, а потом да смс поруком обавести Војислава Кесића о промени термина утакмице, док је гостујући клуб дужан да смс поруком обавести Војислава Кесића да је сагласан са променом термина одигравања утакмице.