Обавештавамо клубове, тренере, спортске раднике и спортску јавност да су распореди пролећног дела првенства за све лиге млађих категорија у надлежности Фудбалског савеза Града Новог Сада објављени на званичном сајту Савеза и доступни на следећој страници:

Важећи распореди пролећног дела првенства у лигама млађих категорија

* * *

БИТНА НАПОМЕНА: У појединим лигама дошло је до промена у саставу лиге у односу на јесењи део првенства, пошто су одређени клубови иступили из такмичења, те молимо клубове да обрате пажњу на ову чињеницу. Посебно наглашавамо да је до промена дошло у Градској лиги пионира (2004. годиште) где су иступиле две екипе, Градској лиги петлића (2006. годиште) – А група где су иступиле две екипе и Градској лиги млађих полетараца и малишана (2009/10. годиште) где је иступила једна екипа.

Користимо ову прилику да представнике и тренере клубова који учествују у градским лигама млађих категорија обавестимо да је за комесара за такмичење млађих категорија именован Душан Барбуловићте да сву потребну комуникацију са новим комесаром могу обављати позивом на следећи  број службеног мобилног телефона: 064 / 64-46-837.