Комисија за пријем и регистрацију терена

Душан Барбуловић

Комисија за млађе категорије

Васа Орловић

Петар Пуача

Зоран Глигорић

Никола Рапајић

Синиша Симић

Комисија за мали фудбал

Зоран Глигоријевић

Далибор Ћулибрк

Михајло Увачек

Бранислав Миловановић

Миленко Голубовић

Такмичарска комисија

Александар Шовљански

Душан Барбуловић

Војислав Кесић

Комисија за правна питања

Нестор Сремчев

Милан Живковић

Александар Јефтић

Комисија за регистрацију играча и клубова

Душан Барбуловић

Весна Ижак

Озрен Дукић

Комисија за безбедност

Зоран Алимпић

Срђан Јаковљев

Милан Дакић