ПОЗИВ НАЈМЛАЂИМА, ОСНОВНИМ ШКОЛАМА, ШКОЛАМА ФУДБАЛА И ФУДБАЛСКИМ КЛУБОВИМА НА УТАКМИЦУ ОРЛОВА СА МАЂАРСКОМ У КВАЛИФИКАЦИЈАМА ЗА ЕП!

Фудбалски савез Србије позива све школе фудбала и фудбалске клубове који раде са децом основношколског узраста, од 7 до 14 година, као и основне школе широм Србије да дођу на утакмицу УЕФА квалификација за Европско првенство између Србије и Мађарске која се игра на стадиону „Рајко Митић“ у четвртак, 7. септембра, са почетком у 20:45 часова.

Због забране играња утакмице у присуству навијача, Фудбалски савез Србије позива најмлађе навијаче да још једном буду дванаести играч Орлова и направе најлепшу фудбалску атмосферу!

Како до источне трибине стадиона “Рајко Митић”?

Преузмите табелу са линка Spisak dece za utakmicu SRBHUN_formular FSS_skole fudbala_osnovne skole и до понедељка 4. септембра 2023. године до 12:00 часова доставите списак на имејл адресу velibor.djuric@fss.rs (контакт телефон +381652310710).

На број до 15 деце потребно је пријавити једно одговорно,пунолетно лице. Групе које броје више од 15 деце у обавези су да пријаве онај број пунолетних лица пропорционалних наведеном правилу.

За сва питања можете се јавити на наведени број контакт телефона.

Волонтери Фудбалског савеза Србије ће све групе дочекати на стадиону и сместити на источну трибину која ће бити намењена најмлађим навијачима.

Репрезентација вас зове, заједно до Европског првенства!