У организацији Струковне организације фудбалских судија и инструктора Фудбалског савеза Града Новог Сада одржан је радни састанак са представницима Покрајинског завода за спорт и медицину спорта, а повод је био обављање лекарских прегледа за фудбалске судије СОС ФС Града Новог Сада. Током састанка, председник СОС ФС Града Новог Сада Мајо Вујовић и директор Покрајинског завода за спорт и медицину спорта др Данијел Жупић посебан акценат ставили су на значај лекарског прегледа и истакли да је изузетно важно да се лекарски прегледи обављају у специјализованим установама.

У оквиру састанка, договорено је да ће фудбалске судије који су чланови СОС ФС Града Новог Сада пре почетка сваке сезоне моћи да обаве комплетан лекарски преглед у Покрајинском заводу за спорт и медицину спорта по приступачној цени која износи 1.000 динара по прегледу.

Све потребне додатне информације у вези са лекарским прегледом заинтересовани могу добити од секретара СОС ФСГНС Војислава Кесића, позивом на број телефона: 064 / 274-99-44.

Списак судија за лекарски преглед, образац за лекарски преглед, упутство за лекарски преглед и упитници доступни су на следећим линковима:

Списак судија – лекарски преглед – пролеће 2022.
Образац – лекарски преглед – пролеће 2022.
Упутство – лекарски преглед – пролеће 2022.
Упитник (женски пол) – лекарски преглед – пролеће 2022.
Упитник (мушки пол) – лекарски преглед – пролеће 2022.